Kommersielt innhold. Denne artikkelen inneholder reklame om rabatt på kjøp av ny Tesla og er å betrakte som en annonse. Sponsede lenker.

Rabattkode tesla
Rabattkode tesla

Model S og Model X: Gratis, ubegrenset Supercharging

Eiere av Tesla kan gi fem venner gratis ubegrenset Superlading ved kjøp av en ny Model S eller Model X.

I tillegg til ubegrenset gratis Supercharging, vil den første vennen hver eier verver mellom 1. februar og 30. april motta kr. 4.000 i kreditt til bruk på service eller tilbehør.

Alt du behøver å gjøre for å få denne rabatten, er å benytte rabattkoden du finner på linken nedenfor.

http://ts.la/jan27353

Rabattkoden er gyldig på alle bestillinger frem til 30. april 2018.

Dette er ikke noe Tesla gjør for å være snill. Det er en del av en ganske utspekulert markedskampanje. På denne måten får Tesla masse gratis reklame. Det er nemlig sånn at dersom du benytter min kode, får jeg også bonus. Det kan være jeg får en lekebil, noen felger eller en hjemmelader alt ettersom hvor mange benytter koden. På den måten sparer Tesla penger på annonser og får privatpersoner som dette til å markedsføre for seg. Men for deg som kjøper er tilbudet likefullt godt.

Tesla kommer til å innføre betaling for superlading i Norge. Prisen blir 1.4 kroner per kilowatt-time. Det er billigere enn Fortum superladere, men vil likevel fort koste en hundrelapp eller to for en oppladet bil. Med denne koden blir det gratis. Det er ikke kjent om denne kampanjen forlenges mer enn til 30. april.

IMG_6880

Google AdSense – Automatic placement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *