Jeg er fan av Spotify. Men de er litt gniene på å slippe til oss nordmenn. Det skyldes blant annet at de har prioritert Storbritannia før Norge. Den aller letteste måten å få seg Spotify på er å kjøpe abonnement. Dette kommer du uansett til å trenge dersom du planlegger å kjøre Spotify på mobilen. Det er dessuten en god ting å legge igjen litt penger, slik at plateselskapene ikke stanser hele prosjektet.

Dersom du ikke ønsker å betale, eller bare ønsker å teste ut tjenesten, kan du gå for gratisversjonen. I Norge trenger du en invitasjon for å bruke gratisversjonen. Men det gjør du ikke i Storbritannia. Løsningen er altså å registrere seg som britisk bruker.

OPPDATERT: Det går ikke lenger an å registrere seg som bruker av Spotify via Storbritannia, siden du også der trenger invitasjon nå. Det beste nå er å finne noen som betaler og tigge invitasjon av de. Hver måned får nemlig betalende brukere to nye invites. Prøv dette søket for å følge med på hvem som har invites.

Det er ganske lett.

  1. Gå til en britisk proxyserveren, slik at du får en britisk ip-adresse. Spotify har begynt å leke litt katt og mus her. Det beste er å sjekke dette søket på twitter og se etter adresser som funker.
  2. Akkurat når dette skrives funker nettstedet http://goproxing.com/
  3. I søkefeltet på proxyserveren (nettstedet over altså), skriver du inn adressen www.spotify.com
  4. Hvis du til venstre på forsiden får teksten "Free: All the music – no cost. Get Started", er du på rett spor. Dersom du får en tekst som sier at du trenger en invite eller at det ikke er tilgjengelig i ditt land, så må du prøve en annen proxyserver.
  5. Klikk på "Get Started"
  6. Registrer deg. Men OBS: Du må bruke et britisk postnummer. Det finner du på google, eller du kan bruke denne: PO1 3AX
  7. Så laster du ned og installerer programmet og logger deg inn med brukernavnet og passordet du valgte.
  8. Etter 14 dager kan det hende du får en advarsel om at du er utenfor UK. Da kan du bare endre adresse tilbake til en Norsk adresse.

OBS: Si gjerne i fra i kommentarfeltet under om du får det til å funke.

Google AdSense – Automatic placement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *