Den amerikanske elbilprodusenten Tesla har klart det norske Think ikke har klart. Nemlig å tjene penger på salg av elbiler. Det er nettstedet The Register som melder at Tesla bare i juli tjente en million dollar på salg av 109 biler for en verdi av 20 millioner dollar. Tatt i betrakning om at vi snakker om elektiske sportsbiler av typen Tesla Roadster, så er det slett ikke galt.

Det siste vi hørte fra Think var at de var i gjeldsforhandlinger og at kreditorene sannsynligvis må slette halvparten av gjelden.

Jeg tror Think trenger noe ganske annet enn mer penger for å overleve. Sammenliknet med flere av elbilene som har vært vist frem de siste månedene, fremstår Think som dyr og gammeldags. Mye tyder på at forspranget de hadde er i ferd med å bli oppspist.

Google AdSense – Automatic placement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *