De siste dagene har vi lansert tre nye tjenester på klikk. Tjenestene gjør det rikere, blidere og smartere.

Slik blir du rikere

I samarbeide med blant andre Nettavisen har vi lansert et knippe tjenester som hjelper deg med å spare penger.

  1. Finn billigste strømleverandør og bytt til den som er billigst helt automatisk. Hundrevis har allerede testet tjenesten og spart penger. Les mer om strømbyttetjenesten.
  2. Hent inn tilbud og anbud på varer eller tjenester. Enten du skal arrangere bryllup eller pusse opp badet, er tjenesten en glimrende måte å hente inn tilbud på.
  3. Tjenesten over er også genial når du skal selge huset. Da kan du bruke den til å hente inn tilbud fra aktuelle meglere.
  4. Straks lanserer vi også en tjeneste som automatisk hjelper deg med å finne billigste rente på lånet. Du kan ta en sniktitt på den her.

Slik blir du smartere

Nå har vi endelig lansert nyhetsbrev. Hver morgen får du tilsendt en epost med de sakene fra klikk.no som har vært mest populære siste døgn. Akkurat nå kan du abonnere på et generelt nyhetsbrev, men vi jobber med å få satt opp et nyhetsbrev for hver seksjon, slik at du kan abonnere på kun det du er mest interessert i. Prøv å melde deg på nå.

Slik blir du blidere

Horoskop er uskyldig underholdning. Nå gir klikk.no deg gratis horoskop hver dag. Du kan velge mellom dagshoroskop, ukeshoroskop og månedshoroskop.  Blir du hekta, kan du kjøpe et personlig horoskop som fordeller deg om hva som skal skje to år frem i tid. Den perfekte bursdagsgave? Du trenger ikke være overtorisk for å synes det er underholdende!

Google AdSense – Automatic placement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *