Journalistrollen på nett krever helt andre ferdigheter enn om man jober for papir eller eter. I denne foilen prøvde jeg å fange opp noe av det man kan beskrive som Journalistikk 2.0. Men jeg sitter meg en følelse av at den ikke er komplett. Derfor tenkte jeg det kunne være bra å legge den ut på bloggen min for å få innspill fra flere (klikk her så blir teksten mer lesbar).

 

Oppdatert: Etter innspill fra Jan Omdahl har jeg nå lagt ut foilen med CC Attribution Share Alike lisens slik at det går an å lage nye versjoner og redigere videre på den. Den er laget i webprogrammet mindomo.com og er direktelenket her. Du kan sannsynligvis klare å redigere den via knappen øverst til venstre. Du kan også laste den ned som bilde fra flickr eller som pdf fra slideshare. Post tilbake om du bruker den. 

Google AdSense – Automatic placement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *