Vi hadde fryktet det skulle se verre ut når de offisielle målingene av nettsteder i Norge gikk over fra ukesmålinger til dagsmålinger. Grunnen er at nyhetsnettsteder som Dagbladet og VG besøkes oftere, av åpenbare grunner, enn forbruker og inspirasjonsnettsteder som klikk.no. Men vi har kommet relativt godt ut av det. Faktisk har vi rykket opp tre-fire plasser på lista. Klikk.no er nå Norges 15. største nettsted.

gallup

Hvis vi tar bort nettstedene som ikke er redaksjonelle fra lista, får vi følgende liste over de største nettavisene i Norge.

  1. VG
  2. Dagbladet
  3. Nrk
  4. Nettavisen
  5. Aftenposten
  6. ABC Nyheter (takk, Pål)
  7. Klikk

Det er jo rett og slett noe vi er veldig stolte av. Da har jeg tatt bort portalene og søkemotorene. Noen av portalene har redaksjonelle forsider, men kan neppe kalles nettaviser av den grunn. Det er viktig å huske at tallet femdobles på ukesbasis, i motsetning til f.eks VG som bare får en tredobling på ukesbasis. Vi når altså relativt sett flere i uka, eller for å si det på en annen måte det er flere forskjellige brukere hver dag hos oss.

Google AdSense – Automatic placement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *