TopGear460[1]

Teamet i BBCs Top Gear har vært ute og kjørt bil igjen. Denne gangen har de kjørt elbilen Tesla hardt. En bil vi på klikk.no også har prøvekjørt. Men produsenten er ikke spesielt fornøyd med at BBC valgte å fake at bilen gikk tom for strøm for å illustrere hva som ville skje om den gikk tom for strøm. Noe de ikke har for vane å gjøre et stort poeng ut av når det gjelder bilder som går på fossil energi. Det er selvsagt et kjempepoeng at bilen tar 16 timer å lade helt opp. Men selv BBC bekrefter at etter redaksjonen var ferdig med torturen av bilen, var det fortsatt 20 prosent strøm igjen, skriver The Guardian. Se selv Top Gears test av Tesla på den første lenken i denne blogposten og døm selv. Løgn er fortsatt løgn.

Google AdSense – Automatic placement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *