24 juleøl fra butikk er testet, inkludert fire alkoholfrie.

Om du følger med på klikk.no vet du at vi tester all vin på polet og ofte har sammenliknende tester av annen god drikke. Nå er det imidlertid sesong for juleøl, akevitt og julevin.

 

Vi lar ofte også TV2 Hjelper Deg omtale testene våre i sine programmer på TV. I går omtalte de blant annet julevin og akevitt-testene våre. Men originalene og hele testen finner du altså her på Klikk Mat.

Dagbladet.no har også en artig juleøltest i dag. De har latt danskene teste norsk juleøl. Og du kan jo gjette hvilket merke som kom best ut? Jepp. Tuborg Juleøl. Riktignok brygget på lisens i Oslo. Skal vi tolke fra bildet i saken, er det vel neppe snakk om en blindtest? Tuborg Juleøl fikk 74 av 100 poeng i vår test. Mens Grans Julebrygg dro til med 83 av 100 poeng.

VG har også testet juleøl, men de har konsentrert seg om de sterke på polet. De har vært rause med sekseren på terningen og gitt den til Rignes Julebok, Aas Juleøl Premium og Nøgne Ø God Jul. Nøgne Ø God Jul kom bra ut av vår test også med 89 poeng. Ringnes Julebokk fikk 86 poeng og det samme fikk Aas Juleøl Premium.

Men hele 95 poeng fikk det beste av de sterke importjuleølene som kommer fra det belgiske bryggeriet Achouffe Brewery og heter Chouffe N`ICE.

Google AdSense – Automatic placement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *