Jeg har bestemt meg for å gjennomføre et prøveprosjekt. Det er ikke sikkert det er en god ide, men det er verd å prøve. Jeg elsker nettsamfunn. Spesielt stemningen som oppstår når alle gode krefter samles om å lage et best mulig nettsted. Jeg skulle gjerne vært mer aktiv på Nettby, Facebook og Blink. Men jeg må være litt redaktør også.

Derfor har jeg bestemt meg for å utlyse en ny stilling.

Ambassadør for klikk.no

Tanken er at ungdom som likevel bruker mange timer på nettet kan tjene noen kroner ved å snoke rundt på det enorme nettstedet vårt (vi publiserer fire hundre saker i uka) og løfte frem det kuleste innholdet.

Så jeg startet med å poste denne meldingen til Nettby:

Lev av å være på nettby
Ja, kanskje ikke leve av bare det da, men det er helt sant. Nå kan du tjene penger på å være på nettby. Nettstedet klikk.no søker ambassadører som kan spre kule saker vi lager på nettsamfunn som nettby, facebook, blink og så videre. Det er ikke så farlig om du har utdannelse eller har jobbet med noe som helst før. Det viktigste er at du liker å ha det gøy, kjenner mange og kan spre kule ting du finner på nettet. Betaling blir vi enige om, men du får garantert råd til snowboard, for å si det sånn.

Dette gjør du om du vil ha jobben:

Post et innlegg på ditt farovitt nettsamfunn. Innlegget må på et eller annet vis snakker varmt om klikk.no. Hvordan og hva, ja det må du finne ut av selv. Når du har gjort det, sender du linken til meg sammen med en kort begrunnelse for hvorfor du tror at du kan fikse jobben. Du kan sende meg epost eller du kan poste i kommentarfeltet under.

Google AdSense – Automatic placement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *